Marcel Ciolacu și Sorin Grindeanu își încep ziua cu poale-n brâu și cozonac în Suceava
Într-o vizită recentă la Suceava, premierul Marcel Ciolacu și ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, au ales să își înceapă ziua într-un mod neconvențional. Împreună cu președintele ales al Consiliului Județean, Gheorghe Șoldan, cei trei au luat micul dejun la o terasă locală, optând pentru un meniu tradițional românesc: poale-n brâu, cozonac și pandișpan cu vișine.
Un mic dejun tradițional românesc
„Asta pățești când ieși la o cafea în Suceava! Începi de dimineață cu poale-n brâu, cozonac și pandișpan cu vișine! PS: Acum înțeleg și lupta lui George cu silueta”, a scris Ciolacu pe pagina sa de Facebook, alăturându-se astfel discuției despre importanța menținerii unei siluete sănătoase. În imagini, cei trei politicieni par să se bucure de compania reciprocă și de deliciile culinare locale.
Vizita la fabrica de mezeluri Carpatis
În cadrul aceleiași vizite, premierul a făcut un popas și la fabrica de mezeluri Carpatis, un exemplu de afacere de succes, 100% românească. „Asta înseamnă #produsinRomania ! La Carpatis în Suceava, tradiția preparatelor bucovinene este dusă mai departe, din generație în generație, printr-o afacere de familie. Acesta este modelul pe care dorim să-l multiplicăm în întreaga Românie! Doar dezvoltând fabricile de procesare românești putem avea mâncare sănătoasă și la prețuri accesibile pentru toți românii. Și aceasta este calea sigură pentru dezvoltarea României!”, a scris Ciolacu pe Facebook, subliniind importanța susținerii producătorilor locali și a produselor românești.
Sursa: Antena 3